En stor del av Postbackens intäkter kommer från olika fonder och stiftelser. År 2016 har vi fått understöd av följande instanser:

Svenska Kulturfonden

Konstsamfundet

Stifelsen Gesellius fond

Thurings stiftelse

Aktiastiftelsen i Borgå

Borgå stad

Niklas Kiljanders stiftelse

Postbacken tackar för understödet!

Kom med som sponsor till Postbacken!

Postbacken gjorde i fjol besökarrekord med över 5600 besökare från både regionen och övriga Finland. Bland våra besökare finns barnfamiljer, kulturintresserade samt personer som är intresserade av hantverk på olika sätt. Vi har starka anor som en aktiv kulturproducent i regionen och satsar även på att utveckla verksamheten som ett intressant inhemskt besöksmål för kulturintresserade resenärer.

Vi söker nu sponsorer till verksamheten bland lokala företag i Borgåregionen och har utvecklat tre paket för våra sponsorer att välja emellan.

För företag som exempelvis är intresserade av att sponsorera verksamheten med en summa på 500 euro erbjuder vi synlighet på affischerna för våra egna evenemang under sommaren, en annons i vår broschyr som delas ut till 6000 hem i Borgåregionen samt en plakett vid ingången till arenateatern där vi samlar namnen på de företag som stött oss med en större summa.

Alla våra sponsorer får synlighet med företagets logotyp under en flik för sponsorer på Postbackens hemsida www.postbacken.fi

Vi hoppas att just Ni är intresserade att stödja oss, och samtidigt det kulturella arv som backen innebär för den östnyländska identiteten.  För mer information kontakta oss på adressen info@postbacken.fi.

Postbackens sponsorpaket:

Annons + synlighet på Postbackens hemsida

Inkluderar annons i Postbackens broschyr som delas ut i 6000 hem i Borgåregionen och synlighet på Postbackens hemsida under egen flik för sponsorerna. Pris 100 euro.

Plakett på arenateaterns vägg samt annons

Inkluderar en mässingsplakett med sponsorns namn på arenateaterns vägg alldeles intill ingången och annons i Postbackens broschyr samt synlighet på hemsidan under egen flik för sponsorerna. Pris 250 euro.

Planscher, plakett och annons

Inkluderar företagets logo på Postbackens planscher, plakett och annons i broschyren samt synlighet på Postbackens hemsida. Pris 500 euro.