Back to All Events

26.6-12.8 Sommarens utställningar / Kesän näyttelyt


Under sommaren ordnas det på Postbacken två hantverkskurser samt en fotografiutställning under tiden 26.6-12.8 ti-su kl. 11-17.

I smedens uthus går det att beundra Illbyhantverkaren Tarja Heikkiläs vackra fåglar av björkris. Hennes nya bok "Lintuja koivurisuista" finns till salu i sommarcaféet.

Postbackens gästkonstnär Sirpa Tuomaala ställer ut textilier av tovat ylle i Galleri Postbacken. Det går också att delta i hennes tovningskurs som hålls under hantverksveckan 5.7.

Mer om fotografiutställningen senare!

 

Postimäellä on tänä kesänä Kaksi käsityönäyttelyä ja yksi valokuvanäyttely avoinna 26.6-12.8 klo 11-17 ma sulj.

Sisäänpääsy ilmainen koskien näyttelyt sekä kesäkahvilaa, museoalueelle sisäänpääsy 3/2 euroa!

Ensimmäinen näyttely on ilolalaisen Tarja Heikkilän koivurisutyönäyttelyn löydät Postimäeltä Sepän pajan ulkorakennuksesta. Koivurisut ovat Tarja Heikkilälle jatkuva ja monipuolinen innoituksen lähde. Herkät ja viimeistellyt työt ihastuttavat ja joskus hämmentävät katselijan. Mihin kaikkeen risut taipuvatkaan! Tarja on julkaissut aiheesta kirjoja, pitänyt näyttelyitä ja kurssittanut uusia taitajia. Uusin kirja Lintuja koivurisuista ilmestyi juuri toukokuun alussa ja on saatavilla myös Postimäen kahviosta. Tarjan kotisivut löydät

osoitteesta www.risusta.fi.

 

Toinen näyttely on tekstiilitaiteilija Sirpa Tuomaalaan näyttely Galleria Postimäessä. Tuomaala on Postimäen kesäresidentti ja asuu koko kesän taitelijaresidenssissämme.

 

Valokuvanäyttelystä lisätietoja myöhemmin.

FI
SWE