Back to All Events

7.7. Hantverksdag och auktion / Käsityöpäivä ja huutokauppa

....HANTVERKSDAG med hantverksuppvisningar, aktion och lopptorg

Postbackens hantverksdag kan du se hantverkare arbeta med traditionella hantverk i den idylliska backstugumiljön från 1800-talet.

Tidpunkt: 11.00 - 15.00 

13.00 Guide berättar om stugornas och backens historia 14.00 STOR AUKTION! 

Hämta dina gamla föremål till Postbacken, vi säljer dem för din del. Sakerna bör vara äldre än ca 50 år dvs tillverkade före 1960-talet. Ta med dig föremålen till Postbacken på söndagen mellan klockan 9.00 och 12.00. Mäklarna tar emot dina föremål och bestämmer utgångspriset tillsammans med försäljaren. Du kan välja att donera hela försäljningsvinsten till Postbacken eller endast en del.

Inträde: 5 euro vuxna och 2 euro barn

KÄSITYÖPÄIVÄ

Postimäen Käsityöpäivillä voi nähdä käsityöläisten työskentelevän perinteisten käsitöiden parissa Postimäen idyllisessä 1800-luvun mäkitupalaismiljöössä. Joillakin heistä on myös käsitöitä myynnissä. Kahvitupa on auki, ja vanhojen aikojen herkkujen maistaminenkin on mahdollista.

Opastuskierros tuvissa klo 13.00

Huutokauppa klo 14.00  

Tuo vanhoja esineitä Postimäelle, me myymme ne sinun puolesta. Tavaroiden ikä pitäisi olla vähintään 50 v. eli valmistettu ennen 60-lukua. Me toivomme myös että pystyt itse tuoda tavarat paikan päälle. Kysymyksessä voi olla vanhoja käyttöesineitä tai käsityöhön käytettyä tavaraa, astioita, koristeita, huonekaluja, tekstiilejä,  jne. Käytännössä tulemme toimimaan näin: Tulet esineen kanssa Postimäelle sunnuntaina aamulla klo. 9-12. Huutokauppameklari arvioi sitten esineen lähtöhintaa jonka myyjä hyväksyy. Voit valita halutako luovuttaa myyntivoitto Postimäelle tai ainoastaan osan siitä. Postimäen takuuyhdistys tulee käyttämään rahat arenateatterin ja teatteriloosin kunnostamiseen. Kaksi hyvää tekoa samalla kerralla: sinä tuet Postimäen tulevaisuutta elävänä kulttuuriympäristönä samalla kun vanhaa tavaraa löytää uuden omistajan..

Ajankohta: 11.00 - 15.00

Pääsymaksu: 5 euroa aikuiset ja 2 euroa lapset

FI
SWE